Uslu Köyü İlkokulu
USLU KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ KÜME EVLERİ GELIŞEN KÖYÜ USLU MEZRASI ILKOKULU SİTESİ ILKOKULU BLOK NO 110 DERECİK / HAKKARİ

VİZYON

Öğrencilerimiz öğrenmenin önemini kavrasın, Velilerimiz öğrencilerimizin ve okulumuzun gelişmesi için katkılarda bulunsun, Okulumuzdaki çalışanlar eğitimin ve öğretimin önemini kavrayarak bu yönde yapılan tüm değişikliklere açık olsun ve gönüllü olarak her çalışmaya katılsın, Öğrencilerimiz ilgi ve yeteneklerinin farkına vararak geleceklerini bu yönde belirlesin,Okulumuzun her açıdan eksikliklerini tamamlayarak öğrencilerimiz daha sağlıklı , daha iyi bir eğitim alsın,Okulumuzun her birimine demokrasi hakim olsun. Öğrenciler , öğretmenler , veliler ve diğer çalışanlar saygı çerçevesi içerisinde demokrasinin getirdiklerinden yararlansın.

MİSYON

Yarınlarımızın emanetçisi, özgüveni tam, geleceğin bilim adamlarını, değerli mesleklere sahip bireylerini; sanatçılarını ve sporcularını yetiştirmek için, toplumun ahlaki ve manevi değerleri ışığında eğitimde kaliteyi ön planda tutarak, hayal ettiği dünyayı kurmak için var gücüyle çalışan bireylere, öğrenmeyi öğreterek, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda çağın yeniliklerine ayak uydurmalarını sağlamaktır.

Öğretim Şekli : İKİLİ ÖĞETİM

İKİLİ ÖĞETİM

SABAH GRUBU : 08.20 / 12.45 ÖĞLEN GRUBU : 12.50 / 17.15

SOBA

TAŞLIÇAY İLK VE ORTAOKULU İLE BİRLİKTE ULAŞIM SAĞLANIYOR.

DERECİK MERKEZE UZAKLIK 15-20 DAKİKADIR.

USLU KÖYÜ DERECİK/HAKKARİ